Ring vårt journummer vid akuta problem 040-407500

Spontanansökan

Vi söker ständigt nya medarbetare!

Tjänsteman sökes!

BM Fuktteknik är södra Sveriges ledande företag inom nyproduktionsavfuktning. Vi har stor erfarenhet från många specialobjekt där vi ofta är involverade i arbetsprocessen redan i planeringsstadiet. Utöver nyproduktionsavfuktningen arbetar vi även med generella vattenskador samt med konsultation inom ämnet. Våra lokaler ligger i Svedala och vi arbetar i hela Skåne med tonvikt på Malmöregionen.

Vi är alltid ute efter att utöka vårt team med fukttekniker och tjänstemän.

Därför söker vi dig med relevant teknisk utbildning, RBK auktoriserad, som är van att arbeta under eget ansvar. Du behöver ha ett lösningsorienterat tänkande, vara strukturerad och kreativ. Du behöver ha B-körkort (krav), god datorvana samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Hos oss kommer du arbeta i en dynamisk grupp med korta beslutsvägar. Det är även viktigt för oss att alla våra anställda är lagspelare så att vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som är entusiasmerande och utvecklande.

Är du den vi söker? Ansök i nedanstående formulär. Vid vidare kontakt kontaktar vi dig per telefon eller email.

Spontanansökan!

Välkommen att skicka in din intresseanmälan via nedanstående formulär. Vid vidare kontakt kontaktar vi dig per telefon eller email.

3 + 7 =