Ring vårt journummer vid akuta problem 040-407500

Journummer 040 - 40 75 00

Heltäckande på fuktrelaterade insatser

Experter inom avfuktning

BM Fuktteknik startades 2000 och drivs idag av Mikael Wolf. Sedan starten har vi erbjudit våra kunder heltäckande tjänster inom avfuktning och rådgivning om fuktrelaterade problem.

Vi utgår från Svedala och Helsingborg och vänder oss till kunder inom bygg och fastighet samt försäkringsbolag. Vi har lång erfarenhet av fukt och vattenskador i fastigheter, där vi också har god vana vid planering och samordning.

Inom nyproduktion tar vi uppdrag som fuktsäkerhetsansvarig då vi upprättar fuktsäkerhetsplaner och utför fuktronder. Vi har även personal som utför fuktmätningar enligt RBK. Vi gör också täthetsskontroll av byggnation, avfuktning och uppvärmning.

Vi åtgärdar vattenskador med helhetsansvar

Problemlösare

När en verksamhet drabbas av vattenskador är det många praktiska problem som ska lösas. BM Fuktteknik har de resurser som krävs för att åtgärda problemen snabbt och effektivt.

Vi erbjuder en helhetslösning som sträcker sig från sanering till återställande, där vi samordnar arbetet med alla inblandade entreprenörer. Vår erfarenhet av olika miljöer och ett kreativt tänkande innebär att vi på ett smidigt sätt genomför projekten medan våra kunders verksamhet drivs vidare med så små störningar som möjligt.

Specialiserade på fuktmätning inom nyproduktion

Nyproduktion

Fuktmätning inom nyproduktion är vår specialistgren där vi utför mätningen med den senaste tekniken. Vi är RBK-auktoriserade inom fuktmätning och har en stor maskinpark för klimathållning under produktionstiden. Det innebär att vi har kunskap och resurser att ta oss an stora och små projekt.

Våra tjänser:

  • Avfuktning
  • Byggvärme
  • Fuktmätning
  • RBK-mätning
  • Fuktsäkerhetsansvarig
  • Skadeutredning

Kunnig personal och bred maskinpark ger oss avgörande resurser

Maskiner i toppklass

Vi har en stor maskinpark av avfuktnings- och uppvärmnings- aggregat för nyproduktion och vattenskador. Här finns bland annat fjärrvärmeaggregat från ledande tillverkare som El-Björn.

Kopplat till våra maskiner finns alltid utbildad personal.

Erfaren personal

Välutbildade tekniker är särskilt viktiga inom nyproduktioner, eftersom de har kunskap om betongkonstruktioner och byggnadsmaterial. Det är avgörande för kvaliteten på slutresultatet.

BM Fuktteknik är ett personligt företag som det lätt är att komma i kontakt med, både på vanliga tider och när det gäller akuta ärenden. När skadan är skedd står vi till tjänst med smidiga lösningar för beställaren.